donderdag 11 april 2019

PASDAG 27/4/2019 van 10u-15u


SAVE THE DATE: 27/04/2019 (10u.00 tot 15u.00)


Beste voetbalvrienden, Het huidige seizoen is nog niet ten einde en toch zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.Vanaf volgend seizoen gaan wij bij KSKD Hertsberge over naar een nieuwe kledinglijn nl. MACRON. Macron levert sportkledij bij sportclubs op alle niveaus én daar horen we enkel lovende woorden. We kozen deze leverancier voor de kwaliteit. Dit alles is in het belang van onze spelers maar ook van onze sponsors. Het is trouwens  dankzij hen dat wij onze leden de nodige kledij kunnen bezorgen.  Iedere speler krijgt een trainingspak.                              

De pasdag staat ingepland op zaterdag 27 april 2019 van 10 uur tot 15 uur

Voor onze jongere spelers is het belangrijk dat een van de (groot)ouders meekomt. Dit omdat je uw training kan personaliseren.  Nu is niet altijd duidelijk van wie de trainingsjas is (op training/ kleedkamer), waardoor sommigen hem kwijtraken.  Wij vragen  wel een voorschot van 50.00 euro op het lidgeldDit om de vereniging te beschermen.  Een training met naam kunnen we niet meer kwijt aan een ander lid.

Ook worden er op de pasdag andere artikelen aangeboden (voetbalzak, t-shirt …).  Via de website van SKD zal er ook een link zijn naar de webshop.  Zo kan u van thuis uit makkelijk bv een paar kousen extra bestellen.  Hiermee ontvangt u kwaliteitskledij, tonen we uniformiteit en steunt u onze vereniging met een procentje op de omzet!
 Sportieve groeten,Namens het KSKD-bestuur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten